Právě vysíláme

Vztah Češky a o 42 let mladšího Pákistánce prochází krizí

26. dubna 2021 9:10
Vztah Češky a o 42 let mladšího Pákistánce prochází krizí

Vztah české učitelky a jejího o několik desítek let mladšího přítele prochází krizí. Informoval o tom rodinný přítel Alí Aršád, který prozradil, co Češce schází.

Pětašedesátiletá Češka se před několika lety seznámila skrze sociální sítě se svým nynějším přítelem Abdullahem. Přestože ji mnozí od vztahu odrazovali, protože věřili, že cílem jejího o 42 let mladšího partnera bylo pouze dostat se díky ní do České republiky, žena si cizince vzala a stala se kvůli němu dokonce muslimkou.

Vztah milenecké dvojice se však nyní ocitl v krizi. Učitelka má totiž živit nejen svého nyní už manžela, ale i jeho rodinu. Jak navíc uvedl deník Blesk, ženě se na oplátku nedostává téměř nic. „Nedával jí dárky, nebral ji na procházky ani neukazoval známá místa, nepohostil místními jídly. Žena byla neustále doma,“ uvedl novinář Alí Aršád, který je rodinným přítelem páru.

Ještě v únoru se přitom Češka radovala, jak se s manželem odstěhuje zpět do rodné země. Situaci však zkomplikoval nařízený lockdown. „Cítím se tedy dobře, moje nová rodina je milá. Chceme žít v Česku, jen čekáme na papíry,“ uvedla tehdy žena. Abdullah o ní v té době tvrdil, že je jeho život a královnou jeho snů. „Velmi tě miluji, bez tebe bych umřel.“

Zdroj: CNN, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat