Právě vysíláme

Vztah s Shiou LaBeoufem byl horor: Ex-přítelkyně se nemohla podívat jiným mužům ani do očí

28. ledna 2021 14:10
Vztah s Shiou LaBeoufem byl horor: Ex-přítelkyně se nemohla podívat jiným mužům ani do očí

Partnerský život s hercem Shiou LaBeoufem zřejmě nikdy nebyl žádný med. Britská zpěvačka FKA Twigs tvrdí, že po boku hvězdy Transformers zažívala doslova horor.

FKA Twigs s hercem nějakou dobu chodila a podle ní to rozhodně nebyl zdravý vztah. Shia jí prý psychicky týral a sexuálně napadal. Nyní zpěvačka v rozhovoru prozradila šílené detaily toho, jak její vztah s hercem probíhal.

LaBeouf byl prý velký žárlivec a své přítelkyni prý i zakazoval, aby se druhým mužům koukala do očí. Pokud se k ní například prodavač v obchodě choval mile, neměla dovoleno, aby se na něj podívala a projevila i sebemenší úsměv. Vztah s problematickým herce, který holdoval alkoholu a drogám, jí navíc přiměl i k tomu, že se přestala stýkat s rodinou a přáteli.

FKA Twigs podala na herce v roce 2019 žalobu za psychické i fyzické týrání. Shia jí měl prý několikrát napadnout, a dokonce jí přivodit i pohlavní chorobu. Zpěvačku v její žalobě veřejně podpořila kolegyně Sia, jenž rovněž s hercem chodila a nemá s ním příliš dobré zkušenosti.

Zdroj: yahoo.com/entertainment

Články, které by tě mohly zajímat