Právě vysíláme

Youtuber DATEL přiznal, kolik vydělává peněz. Promluvil o statisících!

10. září 2019 12:10
Youtuber DATEL přiznal, kolik vydělává peněz. Promluvil o statisících!

Kolik peněz vydělávají čeští youtubeři? Stovky, tisíce, statisíce? To je otázka, která zajímá převážně tu dospělou část populace. Youtuber Datel o penězích promluvil ve svém doposud posledním rozhovoru a jeho odpověď je poměrně překvapivá.

Datel točí videa na YouTube už pár let a čeští diváci ho moc dobře znají. Na svém účtu má přes půl milionu odběratelů a jeho tvorba je velmi sledovaná. Naposledy na sebe upozornil prohlášením, že se chystá rozdat si to v boxerském ringu se svým kolegou MikeJePan. Ten je známý pro své spory s českou policií, které dost často řešil nevybíravým způsobem a se strážníky mluvil sprostě a arogantně.

Protože se Datlovi Mikovo chování už delší dobu nelíbilo, rozhodl se ho vyzvat na zápas v boxu. Toto řešení sporů je ostatně nyní velmi moderní a oba pánové si jistě moc dobře uvědomují, že bitka v ringu přitáhne velkou pozornost. Pokud tedy ovšem proběhne, protože zatím se fanoušci stále nedočkali přesného data, kdy by se ona událost měla odehrát.

Datel o zápasu promluvil v rozhovoru pro Blesk.cz, kde mimo jiné přiznal, kolik jako populární český youtuber vydělává měsíčně peněz. A ačkoliv před kamerami nepřiznal přesnou částku, řekl, že jeho výdělky se pohybují od 40 do 250 tisíci měsíčně. „Je to jako podnikání, čím víc se člověk snaží, tím víc dostane,“ řekl.

Co myslíte, opravdu je reálné, aby si youtuber v Čechách tolik vydělal?

 

Zdroj: Blesk.cz

Články, které by tě mohly zajímat