Právě vysíláme

YouTuber Jake Paul vyhrál další boxerský zápas. Profesionální wrestler dostal KO v prvním kole

18. dubna 2021 18:18
YouTuber Jake Paul vyhrál další boxerský zápas. Profesionální wrestler dostal KO v prvním kole

V sobotu se odehrál další boxerský zápas slavného youtubera. Kontroverzní a mnohými nenáviděný Jake Paul se postavil proti Benu Askrenovi, bývalému MMA zápasníkovi a wrestlerovi.

Box je mezi youtubery už delší dobu velmi trendy a od kamer utíkají chlapci do ringů. Jake Paul si po dvou výhrách plácl na zápas s Benem Askrenem, který ačkoliv není boxer, rozhodl se problémovému blonďákovi z internetu postavit. A bohužel pro něj, moc dobře to nedopadlo. Jake totiž Benovi nadělil KO už v prvním kole a ačkoliv se Askren po úderu do deseti sekund zvedal a zjevně chtěl pokračovat, rozhodčí už ho nenechal a zápas prohlásil za ukončený. Podle některých komentářů na sociálních sítích se řada lidí domnívá, že zápas byl předem domluvený. „Omlouvám se, světě,“ napsal pak poražený Ben na sociální sítě. I tak si ovšem ze zápasu odnesl 11 milionů korun.

Jake Paul nabral pochopitelně po zápase ještě větší sebevědomý a řekl, že lidé by ho jako boxera měli začít brát konečně vážně. Čtyřiadvacetiletý youtuber pak chce bojovat se skutečnými boxery a v ringu by se dokonce rád setkal s takovou legendou, jako je Conor McGregor. Zda se jeho sen někdy uskuteční, je ovšem ve hvězdách. Conor ho totiž zatím zcela ignoruje.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat