Právě vysíláme

Youtuber Jon Mariánek vyzval na zápas Karlose Vémolu a drsně zkritizoval šéfa Oktagonu

4. května 2021 16:11
Youtuber Jon Mariánek vyzval na zápas Karlose Vémolu a drsně zkritizoval šéfa Oktagonu

S výzvami na boxerský zápas se roztrhl pytel a nyní tu máme další. A tentokrát hodně ostrou!

Jon Mariánek je youtuber z Čech, který žije v Los Angeles a pracuje pro amerického influencera Jaka Paula. A protože se jedná o velmi sebevědomého chlapce, přišel nyní s nabídkou boxerského zápasu s profesionálním MMA zápasníkem Karlosem Vémolou. Mariánek pak natočil i dost ostré video, kde nešetřil ani Ondřeje Novotného, šéfa organizace Oktagon MMA. K zápasu totiž před pár dny vyzval Jona herec Jakub Štáfek, který chtěl, aby se proti sobě utkali právě pod Oktagonem.

Český youtuber ale výzvu Štáfka odmítl a věří si na daleko větší rybu. „Na Oktagon zvysoka se*u. Radši si to všechno udělám sám. S Jakubem Štáfkem si můžeme dát zápas v šachách. Kámo, nechci se na tebe vykašlat, protože je mi tě líto. Chápu, že máš rodinu, teď i ten koronavirus. Je to určitě finančně náročné, lituji, že nemáš ani na auto a musíš jezdit šalinou,“ řekl Mariánek ve videu a nešetřil ani NovotnéhoOndřej Novotný je starej chudej zm*d z Česka. Je to takovej Dana White z Číny. Kopíruje to, co v zahraničí funguje, a chce se přiživit na zápasech s influencerama. Ví totiž, že jeho zápasníci nikoho nezajímají, a na tomhle by vydělal mnohem víc.“

Youtuber poté vyzval na zápas Karlose Vémolu a nabídl mu 10 milionů korun. Podle něj se prý pak bude jednat o největší fightovou událost v Česku. Slavný Terminátor však z nabídky příliš odvázaný není. „Beru to tak, že je to úplný hovado. Útočí na Oktagon, na který si myslím, že celý Česko a Slovensko může být hrdý. Je to skvělá evropská organizace s velkými výsledky, skvělými zápasníky. Ondra Novotný udělal obrovský kus práce. UFC je tady 30 let a Ondra tohle dokázal vybudovat za krátkou chvíli,“ řeklo pro TN.cz.

Jon Mariánek a Jake Paul

Zdroj: YouTube, TN.cz/sport

Články, které by tě mohly zajímat