Právě vysíláme

Youtuber TARY se oženil s partnerkou Stáňou! Svatba proběhla v cizině

14. června 2019 10:00
Youtuber TARY se oženil s partnerkou Stáňou! Svatba proběhla v cizině

Kontroverzní youtuber Tary je ženatý muž! Šestadvacetiletý parkourista si řekl ano se svou dlouholetou přítelkyní Stáňou. Kde jejich veselka proběhla?

Tary, jenž má na kontě mnoho malérů, požádal partnerku Stáňu o ruku letos v dubnu v Brazílii. Svatbu pár stihl opravdu rychle, i když ji musel odkládat kvůli úmrtí v Taryho rodině.

Velký den D mladých snoubenců proběhl v Taryho rodné Ukrajině, přesněji v městě Bushtyno. Youtuber se se svatebními fotkami pochlubil na Instagramu, kde zveřejnil hned několik snímků. „13. června 2019 jsem si vzal tu nejlepší ženskou na světě! Ode dneška jsme manželé! Děkuji, že jsi řekla své ano,“ napsal a v komentářích se mu dostalo hned několik gratulací.

Ačkoliv se Tarymu zjevně v soukromí daří, jeho youtuberská kariéra se neobešla bez všemožných přešlapů. Celým jménem Taras Povoroznyk si vysloužil kritiku za to, že prodává předraženou figurku své osoby, která ani není příliš kvalitní, a hned na to naštval fanoušky, když v živém streamu vyčetl malému klukovi, že má málo peněz. Všechny průšvihy mu ale nakonec byly odpuštěny a youtuber vesele točí dál.

Přejeme mu hodně štěstí!

 

 

Články, které by tě mohly zajímat