Právě vysíláme

Youtuber TARY se stal otcem! Narodil se mu chlapeček, nebo holčička?

6. prosince 2019 14:10
Youtuber TARY se stal otcem! Narodil se mu chlapeček, nebo holčička?

Youtuber Tary se stal poprvé otcem. Jeho manželka Stáňa před pár dny porodila holčičku!

Stáňa, jenž rovněž točí videa na YouTube, fanoušky o svém těhotenství často informovala a sama přiznala, že několik týdnů dítě přenášela, a proto museli lékaři porod vyvolat. Mladá maminka to tedy neměla napoprvé vůbec jednoduché, ale nakonec vše dobře dopadlo a Stáňa přivedla 3. prosince na svět holčičku.

Radostnou novinu oznámil na Instagramu samotný Tary, kterého porod prý dokonce dohnal k slzám. „Bylo 3. prosince 2019, 2:01 hod ráno, když se na svět vyklubalo tohle naše štěstíčko a zázrak s 51 cm a 4052 gramy! Dnes jsem zažil ten nejvíc intenzivní den v mém životě! Nejde to jen tak popsat písmeny nebo slovy. Stáňa byla moc moc statečná a hodně bojovala, jsem na ni neskutečně pyšný. Dnes se nám oběma změnil doslova celý život – wow! Musím to hodně rozdejchávat…nechyběl ani můj pláč,“ napsal slavný youtuber a dodal, že má za sebou už první přebalování, které si překvapivě i užil.

Jméno miminka zatím Tary neprozradil. Jelikož ale svým fanouškům napsal, že je bude nadále informovat o tom, jak se miminku daří, můžeme předpokládat, že jméno holčičky brzy odtajní.

 

 

Zdroj: Instagram

 

Články, které by tě mohly zajímat