Právě vysíláme

Youtuber ukázal snímek s těhotenským bříškem. Řadu lidí tím šokoval i naštval

16. února 2021 9:10
Youtuber ukázal snímek s těhotenským bříškem. Řadu lidí tím šokoval i naštval

A je to opět tady! Další známý youtuber a influencer se stal terčem kritiky poté, co nedomyslel následky svého jednání a naštval velkou řadu sledujících.

James Charles je americký youtuber, influencer a beauty guru, který se chlubí obrovskou sledovaností. Nyní má však na řadě další skandál kvůli focení, které vážně příliš nepromyslel.

James vypublikoval na svém Instagramu fotografii s těhotenským bříškem a hodně lidí zůstalo v šoku. „Jak je tohle možné?“ ptalo se mnoho fanoušků v komentářích a nedošlo jim, že se pochopitelně jedná o bříško falešné a James opravdu dítě nečeká. Jen se opět rozhodl podniknout focení, které mu zvýší sledovanost.

Youtuber o falešném těhotenství natočil celé video s názvem 24 hodin těhotný a po jeho vydání se stal terčem kritiky. Toto téma totiž může být pro řadu žen velmi citlivé. „Tohle vážně není v pořádku. Řada žen nemůže otěhotnět a prochází kvůli tomu velmi těžkým obdobím. Pro Jamese je to ovšem vtip. Jsi odporný člověk bez respektu,“ napsala mu například jedna z rozzuřených sledujících.

James se ke kauze zatím nevyjádřil a kritizovaný snímek z Instagramu neodstranil. Uvidíme, zda celou kauzu v budoucnu nějak okomentuje.

 

Zdroj: Instagram, Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat