Právě vysíláme

Youtuber vydržel 8 kol v ringu s nejlepším boxerem světa. Zápas Paula s Mayweatherem přesto vítěze nemá

7. června 2021 12:10
Youtuber vydržel 8 kol v ringu s nejlepším boxerem světa. Zápas Paula s Mayweatherem přesto vítěze nemá

Dlouho očekávaný zápas mezi youtuberem a boxerskou legendou se uskutečnil v noci z neděle na pondělí v Hard Rock Stadium v Miami. Spíše než o profesionální boj se jednalo o exhibici, u které už před jejím začátkem bylo stanoveno, že se obejde bez vítěze.

Nejlepší boxer planety Floyd Mayweather kývl na zápas s youtuberem Loganem Paulem. Jelikož se ovšem jednalo o exhibici, už předem bylo stanoveno, že nebude určen přesný vítěz a budou chybět i bodoví rozhodčí. Boj tak mohl být ukončen jen knock outem, ke kterému ovšem nakonec nedošlo.

Paul nastoupil do svého druhého zápasu v životě a s Mayweatherem vydržel v ringu celých osm kol. A ačkoliv Floyd rozdal více úderů a na body by s velkou pravděpodobností zvítězil, Logan se stal dle fanoušků “morálním vítězem” boje. I samotný Mayweather po zápase uznal, že youtuber předvedl lepší výkon než si původně myslel. „Bavil jsem se. Musíte si uvědomit, že už mi není 21 let. Byl lepší, než jsem si myslel, že bude,“ řekl a dodal, že s profesionálními zápasy už zřejmě ve svých 44 let končí a pravděpodobně už nastoupí jen do exhibicí. 

Jak Logan Paul, tak i Mayweather si z utkání odnesou nemalou částku peněz. Základní odměnou Floyda bylo 10 milionů dolarů (zhruba 210 milionů korun) plus 50 % z prodaných přenosů. Paul má pak dostat 250 tisíc dolarů (5,2 milionů korun) a 10 % z přenosů. 

 

Zdroj: isport.cz

Články, které by tě mohly zajímat