Právě vysíláme

YouTubeři reagují na TARYHO arogantní chování. „Chováš se k fanouškům jako k póvlu,“ vzkazuje JIRKA KRÁL!

5. března 2019 12:10
YouTubeři reagují na TARYHO arogantní chování. „Chováš se k fanouškům jako k póvlu,“ vzkazuje JIRKA KRÁL!

Tary je momentálně jeden z nejnáviděnějších YouTuberů Česka. Svým arogantním chováním vůči malému fanouškovi naštval nejen řadu obdivovatelů, ale i kolegů z YouTuberkého světa. Co kontroverznímu parkuristovi vzkazují?

Tary má na kontě pěknou řádku problémů. Jeho průšvih s příliš rychlou jízdou v autě ještě ani nedozněl a YouTuber se opět pěkně vyznamenal. Poslední vlnu obrovské kritiky si vysloužil za to, když na streamu natočil dětského fanouška, který se ho zeptal, proč nosí drahé oblečení. „Já nemám drahé oblečení, to ty máš málo peněz,“ odpověděl arogantně Tary a malého chlapce v brýlích za znemožnil před všemi dalšími dětmi.

Jelikož se stream po internetu rozšířil rychlostí blesku, Tary si nyní musí poslechnout zaslouženou dávku kritiky od slavných YouTuberů, kterým jeho chování už vážně přijde přes čáru.

„Mám malého bráchu a dokážu si představit, co to může dítěti způsobit. V tomto věku neznají ironii, malého kluka ztrapnil. Má trauma z toho, že si nemůže koupit něco od oblíbeného YouTubera a ten ho pak ztrapní, že nemá peníze,“ řekla na Instagramu Shopaholic Nicol a ostatní zvučná jména českého on.line světa se k ní přidávají.

„Historie se opakuje, ke svým fanouškům se Tary chová jako k póvlu,“ tvrdí Pedro. „Nestačím se divit, je mi z toho vnitřně hrozně špatně,“ říká Jirka Král. „A dnes si, milé děti, ukážeme parkurový skok na morální dno,“ vzkázal na Twitteru oblíbený Kovy.

Tary chování zkrátka vadí už skoro všem. Šestadvacetiletý YouTuber by se měl tedy konečně nad sebou zamyslet!

Zde jsou další reakce:

 

Zdroj: YouTube, Twitter, Instagram

Ze života celebrit: Kdo se v posledních dnech zasnoubil?

Články, které by tě mohly zajímat