Právě vysíláme

YouTuberka SWEETIEMARKET přiznala rozchod s přítelem! Zničil lásku alkohol?

14. ledna 2019 16:10
YouTuberka SWEETIEMARKET přiznala rozchod s přítelem! Zničil lásku alkohol?

Markéta alias Sweetiemarket patří mezi nejkontroverznější postavy české YouTuberské scény. Nejvíce na sebe upozornila kvůli neshodám s bývalým přítelem Denisem Kubíkem. Rozchod této slavné dvojice totiž neproběhl zrovna růžově a Markéta s Denisem na sebe házeli špínu prostřednictví diss tracků.

Markéta si ve svém tracku Zlatokop(ka) nebrala servítky a na ex-příteli Denisovi nenechala nit suchou. Populárního blogera obvinila z braní drog a z fyzického ubližování. Podle jejích slov však přestřelku mezi nimi rozhodně nezačala jako první ona, ale pouze reagovala na diss track Zlatokop, který Denis vydal pod pseudonymem Earth.

Ačkoliv byl tehdy pro populární blondýnku rozchod velmi nepříjemný, po Denisovi si našla novou lásku a začala chodit se sympaťákem jménem Oliver. A ačkoliv si YouTuberka vztah s ním nemohla vynachválit, nyní na Instagramu potvrdila, že s velkou láskou je konec.

Konec kvůli alkoholu?

„Už jsem to psala před dvěma měsíci. Bydlím sama. Mám tady brečet nebo co? Oliver se se mnou rozešel, protože mám špatnou životosprávu, moc chlastám a kouřím,“ řekla Markéta na Insta Stories a fanoušci se nyní dohadují o tom, zda důvod rozchodu myslí vážně, nebo si jen dělá legraci.

Řadíte se mezi Markétiny fanoušky? Co si o rozchodu myslíte vy? Může za ním být opravdu alkohol?

 

Zdroj: Instagram

Kdo jsou nejbohatší americké celebrity?

Články, které by tě mohly zajímat