Právě vysíláme

Youtuberská bitka! Koho vyzval DATEL na souboj do klece?

10. června 2019 12:10
Youtuberská bitka! Koho vyzval DATEL na souboj do klece?

Jelikož je nyní zjevně velmi populární vyřizovat si spory násilím, český internet se opět může těšit na bitku dvou známých osobností. Tentokrát se v ringu utkají čeští youtubeři!

Youtuber Datel už před časem vyzval na souboj známého provokatéra MikeJePan, který ačkoliv už o svůj youtubový kanál přišel kvůli porušování autorských práv, stále si ho mnoho lidí pamatuje díky jeho mnohdy arogantnímu chování vůči českým policistům.

Postrach strážníků Mike má mnoho odpůrců, mezi které se řadí právě i Datel. Ten se ve svém videu vyjádřil, že chování kontroverzního Mika mu vůbec nepřijde správné a svého youtuberského kolegu vyzval na souboj. Jelikož se ovšem o bitce dlouhou mlčelo, řada fandů se právem domnívala, že k souboji vůbec nedojde. Nyní je však všechno jinak a Datel konečně natočil video, kde společně s MikeJePan souboj domlouvá.

Jak oba kluci říkají přímo na kameru, jejich zápas by měl proběhnout v říjnu či listopadu tohoto roku a je možné, že bitka proběhne v rámci jednoho galavečera. Fanoušci prý budou moct na akci osobně dorazit, nebo ji sledovat živě na livestreamu. Oba youtubeři upozorňují, že na zápase rozhodně nechtějí vydělat. Výtěžek z bitky prý poputuje na charitu a přispět mohou právě samotní fanoušci. Celá akce se prý navíc obejde i bez sponzorů. Více informací kluci zveřejní později.

Mrkněte na Datlovo video a napište nám, co si o bitce myslíte. Kdo má podle vás šanci zvítězit?

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat