Právě vysíláme

Youtuberský oktagon: VLADAVIDEOS a EXPLOITED se utkají v MMA!

20. května 2020 19:41
Youtuberský oktagon: VLADAVIDEOS a EXPLOITED se utkají v MMA!

Máme tu další zápas MMA, ve kterém se proti sobě postaví dvě celebrity. A tentokrát se v oktagonu ukáží překvapivě youtubeři!

Nejdříve si zápas domluvili zástupci rapu – tedy RytmusMarpem, nyní podepsaly smlouvy s Oktagon MMA hvězdy českého a slovenského YouTube. Na konci roku 2020 se dočkáme MMA zápasu Vládi z kanálu VladaVideos a Petera, který je známý pod přezdívkou ExplOited. Oba youtubeři zprávu zveřejnili na Instagramu a fanoušci jsou nadšeni.

„A je to venku! Oficiálně dnes jsem s @oktagonmma podepsal zápas na konci roku s @expl0ited_ Na začátek bych chtěl poděkovat OKTAGONU za tuhle příležitost a Petrovi za to, že jsme šli do toho spolu. Mezi náma není žádná zášť či vyřizování si účtů ale snaha o to, ukázat super sportovní výkon a ty mladší diváky nasměrovat na tenhle skvělej sport, který není jen o bezduchém mlácení,“ napsal Vláďa a jeho příspěvek ihned sklidil velkou odezvu.

Kdy přesně se zápas uskuteční? To zatím nevíme. Už teď jsou ale fanoušci hodně zvědaví, kdo z youtuberů má větší šanci na vítězství. Koho tipujete vy? Hlasujte v naší anketě!

 

 

 

Zdroj: Instagram

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat