Právě vysíláme

Z fanynky KINSEY je po jejím vběhnutí na hřiště hvězda. Vnadná kráska prozradila, co chystá do budoucnosti!

10. června 2019 13:10
Z fanynky KINSEY je po jejím vběhnutí na hřiště hvězda. Vnadná kráska prozradila, co chystá do budoucnosti!

22letá Kinsey Wolanksi byla ještě donedávna obyčejnou instagramovou modelkou. Nyní ji však zná skoro celý svět! Vnadná blondýna totiž během Ligy mistrů vběhla polonahá na hřiště a postarala se tak o pořádný skandál.

Kinsey rozhodně nevběhla na trávník proto, aby vyjádřila nesouhlas s průběhem zápasu. Půvabné modelce šlo jen o to zviditelnit se a stát se slavnou. A to se jí rozhodně podařilo! Ihned po incidentu totiž její instagramový profil zaznamenal velký nárůst sledujících a blondýnka se z původních 300 tisíc followerů vyšplhala na 3 miliony sledujících. A i když byl její profil na chvíli blokován, dnes už opět normálně funguje.

Jak nyní Kinsey přiznala pro britský server The Sun, vběhnutí na hřiště bylo prý nejlepším rozhodnutím v jejím životě. „Nikomu jsme neublížila, jen jsem prostě udělala srandu. A lidé to milují,“ řekla blondýnka a dodala, že celá věc pobavila i polici, jenž ji po narušení zápasu ihned zatkla a poté si s ní na policejní stanici strážnici pořizovali selfie.

Narušení zápasu přineslo Kinsey nejen slávu, ale i spoustu pracovních příležitostí. Blondýnce se prý hrne jedna nabídka za druhou a kráska nyní přichází s plánem, jak se stát do svých 30 let milionářkou tak, aby už nikdy v životě nemusela pracovat. Narušovat sportovní akce chce prý i nadále. Tak, uvidíme, co ještě předvede…

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat