Právě vysíláme

Z lesbických partnerek se staly maminky. Syna odnosily obě dvě!

6. prosince 2019 12:10
Z lesbických partnerek se staly maminky. Syna odnosily obě dvě!

Třicetiletá Jasmine a o dva roky mladší Donna z Británie se milují už několik let a nyní se staly i šťastnými matkami. Jejich chlapečka navíc díky dnešní vyspělé medicíně mohly v bříšku odnosit obě dvě.

JasminDonnou si vždy velmi přály děťátko a obě toužily potom, zažít ten pocit, když se v ženě probouzí nový život. Přátelé jim proto dali kontakt na kliniku v Londýně, kde lékaři praktikují metodu nazvanou „Sdílené těhotenství“. Během té lékaři umístí oplodněná vajíčka do jedné ženy a následně je vyjmou a umístí do její partnerky. Obě ženy si tak vlastně své děťátko odnosí, avšak stále jen jedna z nich ho poté musí porodit.

V případě tohoto páru porodila děťátko Jasmine – 30. září přivedla na svět chlapečka, kterého jeho maminky pojmenovaly Otis. „Vždy jsme si byly blízké, ale to, co nám tohle těhotenství dalo, jsme nečekaly. Sblížilo to ještě víc nejen nás dvě, ale především nás to jako matky sblížilo s naším synem,“ popsala těhotenství Donna, která si pochvaluje, že díky této metodě mají obě matky k synovi stejně blízko.

 

 

Zdroj: LadBible

Články, které by tě mohly zajímat