Právě vysíláme

Zac Efron šokoval svým vzhledem a vyjádřil se k tomu, zda by přijal roli Matthewa Perryho

9. listopadu 2023 12:11
Zac Efron šokoval svým vzhledem a vyjádřil se k tomu, zda by přijal roli Matthewa Perryho

Zac Efron při příležitosti premiéry svého nového filmu zavzpomínal na zesnulého kolegu Matthewa Perryho. Zároveň odpověděl i na otázku, zda by si herce zahrál v autobiografickém filmu.

Novou rolí Zaca Efrona je wrestlingový zápasník ve filmu Iron Claw. Ve středu se uskutečnila premiéra, na které se novináři herce zeptali i na zesnulého kolegu Matthewa Perryho, který zemřel 28. října. Efron Perryho moc dobře znal, potkali se totiž při natáčení snímku 17 again. „Byl pro mě něco jako mentor a natočili jsme spolu opravdu cool film. Vzhlížel jsem k němu a naučil se od něj mnoho vtipů,“ řekl Zac a zároveň okomentoval zprávu o tom, že si samotný Perry přál, aby ho ztvárnil v jeho autobiografickém filmu. „Jsem poctěn slyšet, že o mně přemýšlel. Byla by i pocta si ho zahrát,“ řekl Efron.

Matthew Perry napsal o své životě knihu, kde se vypsal ze všech svých problémů s alkoholem a drogami. Knihu i plánoval zfilmovat a několikrát v rozhovorech zmínil, že by jeho postavu mohl hrát právě Zac Efron. Dojde k natočení filmu? To je ve hvězdách.

Efron nicméně na premiéře zaujal i svým vzhledem. Ačkoliv to herec nikdy nepřiznal, je jasné, že podstoupil několik plastických úprav obličeje a zřejmě i botox. Jeho nová vizáž se ne všem zamlouvá a dle mnoha reakcí na sociálních sítích ztratil herec své pověstné kouzlo.

Články, které by tě mohly zajímat