Právě vysíláme

Žádná dokonalá rodinka. Victoria Beckham prý nemůže vystát svou snachu Nicolu

9. srpna 2022 10:53
Žádná dokonalá rodinka. Victoria Beckham prý nemůže vystát svou snachu Nicolu

Žádná rodina není dokonalá, a dokonce ani slavní Beckhamovi nemají doma ráj. Zahraniční média totiž spekulují nad tím, že Victoria Beckham nemá v lásce svou snachu Nicolu Peltz.

Vztah mezi tchyní a snachou bývá složitý, a ne vždy mezi touto dvojicí panuje harmonie. Ani Victoria si prý s manželkou svého syna Brooklyna nepadla do oka a půvabnou blondýnku podle listu Page přímo nesnáší.

První problémy začaly už před svatbou, na které se Victoria chtěla podílet. Nevěsta Nicola si ovšem svůj velký den chtěla zařídit po svém a Victorii z příprav zcela vypustila. Hádky s tchyní pak údajně neutichly ani po svatbě a Brooklyn měl dokonce kvůli Nicole omezit kontakt s rodinou. Velké nadšení u Beckhamů nepřineslo ani zjištění, že nejstarší syn přijal manželčino příjmení a nyní nese jméno Brooklyn Peltz Beckham.

Módní návrhářka Victoria, která je celý život zvyklá na pozornost, prý na snachu žárlí a špatně snáší její popularitu. Na titulce časopisu Tatler byla navíc Nicola označena jako „nová paní Beckham“, což dost možná Victorii dvakrát nepotěšilo.

Články, které by tě mohly zajímat