Právě vysíláme

Žádný plast ani papír! Restaurace nabízí brčka z těstovin

8. října 2019 15:10
Žádný plast ani papír! Restaurace nabízí brčka z těstovin

Někdo považuje výměnu plastových brček za papírové za skvělý nápad, který muže pomoct v boji s plastem. Jiní zase papírová brčka nesnáší, protože se rychle rozmočí. Bar v Itálii tedy přišel s vlastním řešením!

Ani papírové, ani plastové, ale těstovinové! Ano, opravdu je to tak. Země, kde jsou těstoviny národním pokrmem, se rozhodla, že chce rovněž pomoct naší planetě, a tak jedna z restaurací přikládá k drinkům brčka z těstovin, která jsou navíc veganská, a tak nemohou vadit ani zákazníkům, kteří odmítají živočišné výrobky.

Brčka nesou název Stroodles a zákazník si je může odnést i domů. Pokud se tedy někdo stane pravidelným štamgastem restaurace, má po pár návštěvách o večeři postaráno. Mluvčí restaurace uvádí, že jejich brčka jsou k přírodě opravdu nejšetrnější, protože se na rozdíl od papíru rozloží hned po prvním dni. Zákazníci s nimi ovšem mohou pít pouze studené nápoje.

Jakmile se o těchto speciálních brčkách dozvěděl internet, ihned se v online světě objevilo mnoho pozitivních reakcí. Že by budoucnost brček byla právě v těstovinách? To uvidíme. Co byste tomu řekli?

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat