Právě vysíláme

Zákulisí luxusní svatby Paris Hilton: 80 tisíc růží, 6 šatů a zábavní park

17. listopadu 2021 9:10
Zákulisí luxusní svatby Paris Hilton: 80 tisíc růží, 6 šatů a zábavní park

To, že svatba celebrity Paris Hilton, nebude jen obyčejnou veselkou, bylo jasné. Z luxusu, ve kterém se dědička hotelového impéria stala vdanou paní, ovšem přechází zrak.

Čtyřicetiletá Paris si vzala za muže spisovatele Cartera Reuma a svatba se konala opravdu v přepychovém stylu. Trvala totiž celé tři dny, a navíc bude součástí reality show pod názvem Paris In Love.

Na sociálních sítích se už objevilo mnoho fotografií a je jasné, že Paris se chce svou luxusní veselkou opravdu pochlubit. Její matka nyní do médií zveřejňuje nové a nové informace o tom, jak velký den probíhal a kolik stál peněz.

Svatba se uskutečnila v luxusním sídle v Beverly Hills za 43 milionů dolarů a pozváno bylo 250 lidí. Výzdoba pak zahrnovala 80 tisíc růží a Paris během tří dnů vystřídala šest modelů. Nechyběly dokonce ani rovnou dva vícepatrové svatební dorty.

Po oficiálním obřadu a rautu vyrazili svatebčané na mejdan do Parisina soukromého zábavního parku v Santa Monice, kde probíhaly zábavné hry a jízdy na horských dráhách. Poslední den se uskutečnila další velká party v Beverly Hills, která toto svatební šílenství zakončila. Na svatbě nechyběly známé tváře z řad celebrit a nechyběla Kim Kardashian, Emma Roberts, Bebe Rexha či Demi Lovato.

Články, které by tě mohly zajímat