Právě vysíláme

Zaměstnanci letiště se vysmívali malé holčičce kvůli jménu! Rozčílená maminka žádá omluvu

3. prosince 2018 15:10
Zaměstnanci letiště se vysmívali malé holčičce kvůli jménu! Rozčílená maminka žádá omluvu

Když Traci Redford cestovala se svou malou dcerkou z Kalifornie do Texasu, netušila, jakou nepříjemnou situaci zažije na letišti.

Když Traci a její pětiletá dceruška přišli ke kontrole palubních lístků, čekalo je nemilé překvapení. Jakmile se totiž zaměstnanci letiště Johna Wayna podívali na letenku, nemohli se přestat smát. Velmi je pobavilo jméno malé holčičky, které zní ABCDE!

„Pracovník se začal smát, ukazoval na mou dceru a mluvil na ostatní kolegy. Takže jsem se na něj otočila a řekla mu, že když ho slyším já, slyší ho i moje dcera,“ uvedla Traci, kterou celá situace velmi rozčílila a po letišti žádala omluvu a odškodnění. Zaměstnanci si prý její dceru navíc fotografovali a snímky pak publikovali na sociálních sítích.

Po zveřejnění televizní reportáže se letiště matce opravdu omluvilo. „Tento příspěvek neukazuje péči, úctu a zdvořilost, kterou očekáváme od našich zaměstnanců,“ stálo v oficiálním prohlášení.

Jméno dívenky však nepobavilo jen pracovníky letiště, ale i celý internet. Řada lidí se v diskuzích pozastavuje nad tím, zda je normální, aby někdo takto své dítě pojmenoval. „Neměla by se matka omluvit svému dítěti spíše za to, že mu dala takové divné jméno?“ zní jeden z mnoha komentářů.

 

Zdroj: Huffington Post

10 rad, které vám pomohou se rychleji a efektivněji naučit, co potřebujete

Články, které by tě mohly zajímat