Právě vysíláme

Zamilovala se do synova šestnáctiletého kamaráda. Po 15 letech vztahu jsou stále spolu

12. srpna 2021 13:10
Zamilovala se do synova šestnáctiletého kamaráda. Po 15 letech vztahu jsou stále spolu

Vztahu Marilyn Buttigieg a Williamovi Smitheovi nikdo příliš šanci nedával. Když se seznámili, jí táhlo na padesát a on měl šestnáct. I přes věkový rozdíl jsou však dnes, po patnácti letech, stále spolu.

Když bylo Marylin Buttigieg pětačtyřicet, přivedl si její syn na návštěvu kamaráda Williama. Ten se následně u nich doma objevil ještě několikrát, vždy si přišel zahrát videohry nebo Marylin pomoct kolem domu. Dvojice se začala postupně potkávat, až se nakonec do sebe zamilovala.

Po přemlouvání ze strany Williama, že jim vztah za to stojí, se s ním dala Marylin dohromady. „Nechtěla jsem mu ničit život. Věděla jsem, že už nechci další děti a chtěla jsem, aby měl vlastní rodinu,“ uvedla žena. Smith však s ní chtěl i přesto zůstat a v roce 2009 se vzali.

I když mnozí nevěřili, že jejich láska nevydrží, dvojice jim dokázala pravý opak. Nyní, o patnáct let později, je stále šťastně spolu. A i když pár ztratil většinu svých přátel a rodiny (s Buttigieg se baví pouze jedno ze sedmi dětí, William se svou rodinou není v kontaktu vůbec), oba tvrdí, že by všechno udělal naprosto stejně jako před lety.

„Stále jsme do sebe hodně zamilovaní. Když nejsme spolu, chybíme si. Je to moje spřízněná duše. Během těch let nás lidi označovali škaredými slovy, vždy jsme tady pro sebe ale byli,“ uvedla Buttigieg. Její manžel je filmovým producentem. „Okamžitě jsem věděl, že mezi námi je speciální pouto. Byla a je mou vysněnou ženou,“ nechal se slyšel.

Články, které by tě mohly zajímat