Právě vysíláme

Zápasník Karlos Vémola a Lela ohlásili rozchod!

31. srpna 2020 16:01
Zápasník Karlos Vémola a Lela ohlásili rozchod!

Bojovník MMA Karlos Vémola oznámil na Instagramu rozchod s partnerkou Lelou Ceterovou. Již v minulosti se Lela postarala na Instagramu o rozruch, když Karlose několikrát obvinila z nevěry.

Již dnes ex-partneři oznámili rozchod na sociálních sítích. Ve svých prohlášeních se shodli na faktu, že je pro ně prioritou osmiměsíční dcera Lili. „Jen naši blízcí vědí, jak to mezi námi opravdu bylo. Od teď se budu soustředit jen na Lili, zápasnickou kariéru, a ať jsme s Lelou co nejrozumnější rodiče,“ napsal Vémola.

Ceterová v příspěvku uvedla, že ji zklamala Karlosova nevěra a krize mezi nimi přetrvává delší dobu. „Na rozdíl od partnerky já na matku své dcery žádnou špínu zveřejňovat nikdy nebudu, o údajných nevěrách apod.,“ odpověděl ve svém prohlášení zápasník MMA.

„Všechno jednou bohužel končí, byla to vše moje vina, i když jsme v tom byli dva,“ uznal Vémola, že na rozpadu vztahu nesou vinu oba. Dále dodal, že už se k rozchodu nebude vyjadřovat.

Pod příspěvky se rozpoutala vášnivá diskuze. Sledující se rozdělili na dva tábory. Pro některé je Lela svědomitá maminka, které už došla trpělivost s nekonečnými avantýry svého může, pro druhé žena, která vše získala díky Karlosovi„Myslela jsem, že jsi typická zlatokopka, ale teď čumím, že jsi nezávislá žena, která umí odejít od chlapa a postarat se sama o sebe i s dítětem. Tak ať to zvládnete,“ vzkázala Lele hvězda z filmů pro dospělé Daisy Lee.

Lela, jako důkaz, že není zlatokopka sdílela sérii fotografií, které měli objasnit, jak vypadal její život „před Karlosem“. „Velmi se bavím nad komentáři děvčat, že jsem ke Karlosovi přišla s holým zadkem,“ doplnila popiskem Lela fotografie. Na fotografie přišla tvrdá reakce nikoliv od fanoušků, ale od samotného Karlose, který sdílel fotografie s peprným komentářem: „Tak by ses k tomu skvělému životu měla vrátit, Lelo. Je vidět, že každý máme jiné životní cíle, tak nemá cenu si v nich vzájemně bránit, ale jít si za nimi každý zvlášť. A přitom být ti nejlepší rodiče pro Lili, jak jen můžeme být.“

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat