Právě vysíláme

Zatčení instagramové queen: Co policie našla v domě Zuzany Plačkové?

29. září 2021 12:31
Zatčení instagramové queen: Co policie našla v domě Zuzany Plačkové?

Samozvaná královna Instagramu Zuzana Plačková je v těchto dnech i královnou meme. V pondělí byla totiž zadržena policií a údajně byla společně se svým manželem zapletená do obchodování s drogami.

Slovenská Národní kriminální agentura (NAKA) podnikla v pondělních brzkých ranních hodinách razii a zadržela 15 lidí. Mezi nimi je i slovenská influencerka Zuzana, která na Instagramu vystupuje jako Queen Plačková. Slovenská policie v oficiálním prohlášení uvedla, že při rozsáhlé razii bylo nalezeno více než devět kilo metamfetaminu, zbraně, střeliva, cigarety a více než 70 000 eur v hotovosti. Slovenský portál Topky.sk pak uvádí, že v domě Plačkové a jejího manžela Reného bylo nalezeno šest mobilních telefonů, notebook a občanský průkaz na jméno Mário Herák.

Plačková ani její manžel zatím nebyli odsouzeni za žádnou trestnou činnost a pouze jsou podezřelí z toho, že byli součástí zločinecké skupiny, která obchodovala s drogami. „Zločinecká skupina ve složení Tibor Gubáň, Peter Šoka, Miroslav Farkaš, Dávid Lukáč, René Strauzs a Zuzana Strauzs Plačková, působící na území Trnavského, Bratislavského a Trenčínského kraje, v době od roku 2012 až do současnosti vykonávali za účelem zisku, prostřednictvím vytvořené infrastruktury osob dovoz drogy zvané kokain a následně ji distribuovali přes síť dealerů této zločinecké skupiny koncovým uživatelům drog,“ stojí v oficiálním vyjádření policie.

Prokurátor podal na Plačkovou a další osoby návrh na vazbu, o které se rozhodne až dnes odpoledne.

Plačková odváděna policií (Zdroj: 1.pluska.sk)

 

Články, které by tě mohly zajímat