Právě vysíláme

Závažné obvinění kanadské modelky! Ve 14 letech ji prý znásilnil oscarový herec

4. března 2020 9:10
Závažné obvinění kanadské modelky! Ve 14 letech ji prý znásilnil oscarový herec

Kanadská modelka a herečka Sera Johnston přišla se závažným obviněním. Oscarového herce nařkla z toho, že jí ve 14 letech znásilnil.

Sera tvrdí, že byla znásilněna hercem Timothym Huttonem, kterého můžete znát ze seriálu The Hauting – Dům na kopci nebo z filmu Obyčejní lidé, díky kterému má navíc i Oscara. Incident se měl odehrát v Kanadě, kde spolu Sera a Timothy natáčeli film. Jeden večer pak prý Timothy pozval Seru do hotelového pokoje, kde jí přinutil k sexu.

Herečka žádá po herci odškodnění ve výši 1 milionu dolarů. Hutton razantně obvinění popírá, ale je připraven ženě zaplatit 135 tisíc dolarů. Jeho podmínkou ovšem je to, že Sera podepíše papír, ve kterém přizná, že k žádnému znásilnění nedošlo a ona si vše vymyslela. Podle oscarového herce jde totiž ženě jen o peníze. S jeho návrhem ovšem zase nesouhlasí Sera Johnston, která žalobu podala už v roce 2017, kdy se rozjelo hnutí Me Too.

Ačkoliv vina Timothyho Huttona nebyla potvrzena, už teď se nad hercem stahují mračna a celá situace ovlivňuje jeho profesní kariéru. Televize Fox totiž kvůli kauze zrušila seriál Almost Family, ve které hrál Hutton hlavní roli.

Timothy Hutton

 

Zdroj: CNN

Články, které by tě mohly zajímat