Právě vysíláme

Závěť Matthewa Perryho je plná překvapení. Komu odkázal svůj majetek?

14. března 2024 13:07
Závěť Matthewa Perryho je plná překvapení. Komu odkázal svůj majetek?

Matthew Perry zemřel v 54 letech a fanoušci Přátel po celém světě upadli do smutku. Delší dobu po smrti slavného herce byla odhalena jeho poslední vůle. 

Matthew zemřel ve vířivce svého domu v Los Angeles. Příčinou smrti byla nesprávná kombinace léků ketamin, které měl předepsané od psychiatra. Herec, který po téměř celý svůj život bojoval se závislostmi, sice zemřel nečekaně v poměrně mladém věku, ovšem ještě před smrtí zanechal závěť. Její znění se nyní dostalo až k magazínu People. 

Perry si za svou kariéru vydělal hromadu peněz. Ke konci seriálu Přátel si ostatně účtoval až 1 milion dolarů za epizodu. Za svůj život natočil i několik komerčně úspěšných filmů a vlastnil vilu v Kalifornii. Už v roce 2009 sepsal Matthew poslední vůli, aby měl jistotu, že s jeho majetkem bude řádně naloženo. 

Dle magazínu People bude veškerá část majetku vložena do svěřeneckého fondu pod názvem Alvy Singer Living Trust. Jako vykonavatele poslední vůle herec určil svou dobrou přítelkyni, herečku Lisu Ferguson a producentku Robin Ruzan. Zajímavostí je, že herec ve své závěti jasně stanovil, že majetek nesmí připadnout jeho dětem. Matthew Perry ovšem žádné děti neměl. Jak ale sám v minulosti několikrát uvedl, moc si je vždycky přál. Už v roce 2009 byl ovšem rozhodnut, že i kdyby se mu poštěstilo a děti nakonec měl, jeho majetek, který je velmi honosný, nikdy neuvidí. 

Články, které by tě mohly zajímat