Právě vysíláme

Zavraždila nejlepší kamarádku. Internetový anonym jí totiž nabídl 9 miliónů dolarů

22. června 2019 10:10
Zavraždila nejlepší kamarádku. Internetový anonym jí totiž nabídl 9 miliónů dolarů

Mladá teenagerka Denali Brehmer uvěřila hrozivé nabídce internetového anonyma, který ji na sociálních sítích nabídl devět milionů dolarů, když někoho znásilní a zavraždí.

Člověk by se rozhodně neměl chytat všeho, co najde na internetu. Opak může vést k hrozným věcem. Dokazuje to i případ teprve osmnáctileté Denali Brehmer. Té nabídl muž s falešným účtem na sociální síti devět milionů dolarů, když někoho zabije a znásilní. Kvůli téhle nabídce pak s přáteli zabila svoji nejlepší kamarádku.

Nabídku vymyslel a dal na sociální síť muž Darin Schilmiller, který je jen o tři roky starší než osmnáctiletá vražedkyně. Ta zosnovala společně s šestnáctiletou kamarádkou Kayden McIntosh a dalšími nezletilými přáteli plán: nebohou Cynthii Hoffman vylákali pod záminkou výletu do hor. Nic netušící oběť vyrazila s přáteli na tůru, aby ji tam tihle „kamarádi“ svázali. Šestnáctiletá McIntosh po chvíli sebrala zbraň a střelila Cynthii do hlavy. Nezletilí vrazi pak tělo hodili do řeky.

Denali Brehmer kromě téhle vraždy sexuálně zneužila ještě několik jiných dívek, vše natáčela na telefon a Schilmiller ji ještě v reálném čase úkoloval, co má s dívkami dělat. Všichni zúčastnění teď čelí obvinění z vraždy prvního stupně, není se čemu divit, z tohoto příběhu jde totiž vážně mráz po zádech.

Cynthia Hoffman

Zdroj: BuzzFeed

Články, které by tě mohly zajímat