Právě vysíláme

Zdravotníci si během krátkého volna řekli svoje ano! Svatbu doprovázely fotografie členů rodin a přátel

24. dubna 2020 9:10
Zdravotníci si během krátkého volna řekli svoje ano! Svatbu doprovázely fotografie členů rodin a přátel

Pravou lásku nic nezastaví! Dva zdravotníci z amerického města Baton Rouge si během krátké pauzy řekli svoje ano. Novomanželé chtěli respektovat opatření proti šíření koronaviru, a tak si místo hostů dali do kostela fotky členů rodiny a přátel!

Blahopřejeme

Clare Seghers a Mel Keefer pracují na jednotce intenzivní péče v nemonici Baton Rouge General Medical Center. Svatbu měli domluvenou již dlouho dopředu a přeobjednat se jim moc nechtělo. Clare a Mel tedy uspořádali svatbu s pouhými deseti hosty!

Pětatřicetiletý Mel ovšem nechtěl, aby jeho partnerka Clare měla při příchodu do prázdného kostela divný pocit. Mladý ženich se tak rozhodl, že namísto hostů po kostelu nalepí fotky svých přátel a členů rodiny! Reakce Clare byla k nezaplacení.

Po krátkém obřadu zažili novomanželé ještě jedno překvapení. Jejich přátelé a rodinní příslušníci totiž čekali v autech před kostelem a popřáli jim z povzdálí.

Kam se chystá tento pár nyní? Mel a Clare šli hned po obřadu zpátky do práce! Líbánky se prý zatím odkládají na dobu neurčitou.

Klobouk dolů!

Zdroj: Good Morning America, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat