Právě vysíláme

Zemřel komik JERRY STILLER, otec známého herce BENA STILLERA

11. května 2020 14:09
Zemřel komik JERRY STILLER, otec známého herce BENA STILLERA

Ve dvaadevadesáti letech zemřel americký komik Jerry Stiller. Ke smutné novince se na sociálních sítích vyjádřil i syn Ben.

Odchází legenda americké komedie

„S lítostí mi dovolte oznámit, že můj otec, Jerry Stiller, zemřel z přirozených příčin“ – těmito slovy potvrdil na Twitteru smrt americké komediální legendy z New Yorku Ben Stiller, syn slavného komika a herce. Jerrymu Stillerovi bylo 92 let.

Komik, jenž si s Benem Stillerem zahrál v několika filmech, začal svoji kariéru coby herec po boku manželky Anne Meary. Tito dva spolu vystupovali v televizním pořadu The Ed Sullivan Show na americké televizní stanici CBS v šedesátých a raných sedmdesátých letech minulého století. Jerry následně sklidil velký úspěch za svou roli v populárním komediálním seriálu Seinfeld. V roce 1997 byl za svůj výkon v roli cholerického Franka Constanzy nominován na cenu Emmy, kterou bohužel nakonec nezískal.

Jerry Stiller

Jerry Stiller

Ke konci herecké kariéry se Jerry Stiller poměrně často objevoval po boku svého syna, hollywoodského herce Bena Stillera. Spolu zahráli například ve snímku Zoolander. V roce 2001 vydal zkušený herecký veterán i vlastní autobiografii, která nese název Ženatý se smíchem.

Jerry Stiller nepochybně patřil k velikánům světa americké komedie a jeho smrt bude pro fanoušky těžkou ránou.

Čest jeho památce.

Zdroj: Twitter, Daily Mail Online, Amazon UK, CBS, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat