Právě vysíláme

Žena (40) odešla dobrovolně z práce. Vrátila se k rodičům, kteří jí dávají kapesné

26. května 2023 15:25
Žena (40) odešla dobrovolně z práce. Vrátila se k rodičům, kteří jí dávají kapesné

Mama hotel ve 40 letech? To je věc, kterou mnoho lidí nesnese. Sociální sítě tedy pobouřil příběh ženy, která ve vysokém věku opustila dobrovolně zaměstnání a nechává se živit od rodičů.

Číňanka, kterou média oslovují přezdívkou Nianan pracovala dlouhou dobu v tiskové agentuře. Ve věku 40 let se ovšem dobrovolně rozhodla práci opustit kvůli vysokému stresu. Její rodiče ji v rozhodnutí překvapivě podpořili a dceři navrhli, aby se i ve svém věku vrátila domů a byla opět živena od rodičů.

Nianan je nezaměstnaná a nemá tedy žádné příjmy. Ve 40 letech jí tedy opět živí rodiče, kteří dokonce dávno dospělé dceři dávají kapesné ve výši 13 tisíc korun měsíčně. A ačkoliv její rozhodnutí řada lidí kritizuje, Nianan tvrdí, že její současné „povolání“ je naplněno láskou a péčí o domácnost. Žena funguje jako rodinná řidička, co rodiče doprovází na nákupy i k lékařům. Její obhajoba ovšem diskutujícím na sociálních sítích nestačí, a řada lidí její způsob života nechápe. Dle mnohých se žena jen obyčejně fláká a rodiče dělají tu chybu, že jí do práce znovu nenutí.

Články, které by tě mohly zajímat