Právě vysíláme

Žena bez domova zazpívala v metru operu! Nyní možná získá nahrávací smlouvu

4. října 2019 9:10
Žena bez domova zazpívala v metru operu! Nyní možná získá nahrávací smlouvu

V metru v Los Angeles se odehrál úžasný příběh s ještě lepším koncem. Žena bez domova jménem Emily Zamourka si totiž možná díky svému talentu a velké náhodě změnila život!

Všechno začalo na konci září, když policista během své hlídky na jedné ze stanic metra potkal nenápadnou ženu bez domova, kterou místní již dlouho dobře znají. Ta jednoho dne zazpívala na stanici metra tak nádherně italskou operní árii, že jí jeden z policistů natočil a video posléze umístil na internet. “4 miliony lidí nazývají LA svým domovem. 4 miliony příběhů. 4 miliony hlasů… Někdy se musíte jen tak zastavit a jednomu naslouchat, abyste slyšeli něco nádherného,” stálo u videa, které se v online světě stalo okamžitým hitem.

Protože neznámá žena zaujala i americká média, brzy se podařilo získat její totožnost. Zjistilo se, že se jedná o emigrantku z Ruska, která se ve své rodné zemi živila operním zpěvem a doufala, že po příchodu do Spojených států bude ve své profesi pokračovat. Všechny její sny se ovšem zbortily jako domeček z karet Emily se ocitla bez peněz na ulici. Videonahrávka pořízená hodným policistou jí však nyní možná nadobro změní život.

Po zveřejnění jejího příběhu okamžitě chytl osud hudebnice mnoho lidí za srdce. Na její podporu se podařilo vybrat více, než 35 tisíc dolarů a člen městské rady Joe Busciano se nechal slyšet, že má v úmyslu pro ni najít byt a nechal ženu vystoupit na místním koncertě vážné hudby. To ovšem není všechno! Hudební producent Joel Diamond chce dokonce s Emily natočit desku, která bude spojovat operu s elektronickými prvky. Snad to tedy nebudou jen plané sliby a život ženy bez domova s obrovským talentem se razantně zlepší.

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat