Právě vysíláme

Žena dostala snubní prstýnek za desetitisíce korun, ale stěžovala si, jak je nemožně laciný. Schytala za to pořádný hate!

2. října 2018 14:10
Žena dostala snubní prstýnek za desetitisíce korun, ale stěžovala si, jak je nemožně laciný. Schytala za to pořádný hate!

Darovanému koni se na zuby nekouká! Tak zní známé přísloví, kterým se ale hodně lidí absolutně neřídí.

Pokud dostaneme od kohokoliv dárek, jistě bychom neměli zkoumat jeho hodnotu. A u zásnubních prstýnků to platí dvojnásob. Tato věc se totiž uděluje z lásky a na tom, kolik prstýnek stál peněz, by rozhodně nemělo záležet.

Neznámá žena nedávno pobouřila návštěvníky internetové stránky MumsNet, když v diskuzi zveřejnila příspěvek o tom, jak jí její snoubenec dal nemožně levný zásnubní prsten.

„Můj snoubenec mě požádal o ruku a dal mi zásnubní prstýnek. Zpočátku jsem byla nadšená, ale když jsem poté prsten uviděla, pořádně jsem se rozčílila. První věc, která mi proběhla hlavou bylo, že je šíleně malý. Také se mi nelíbí jeho barva a kámen je vážně miniaturní. Můj přítel má velmi vysoký plat, vydělává miliony a obecně je na dárky velmi štědrý. Za tento prsten však zaplatil jen 1674 dolarů (37 tisíc korun) a je to mnohem méně než bych očekávala. Vážně se snažím, abych prsten měla ráda a mohla ho nosit každý den, ale nejde to,“ napsala žena a od ostatních diskutujících očekávala, že se jí zastanou.

Místo toho však nespokojená snoubenka schytala pořádný hate. V komentářích jí lidé začali osočovat, že si neváží dárku a její myšlení je až příliš materialistické. Řada žen navíc přiznala, že má snubní prstýnek za pár korun a vůbec jim to nevadí. Na jeho ceně přece vůbec nezáleží a 37 tisíc navíc rozhodně není málo.

Zdroj: Boredpanda

Matka dělala ze své dcery invalidu. Ta ji v dospělosti nechala zabít

Články, které by tě mohly zajímat