Právě vysíláme

Žena fotografovala svého manžela s dcerou a zvířaty 10 let ve stejné pozici. Podívejte se, jak se všichni změnili!

20. března 2021 10:10
Žena fotografovala svého manžela s dcerou a zvířaty 10 let ve stejné pozici. Podívejte se, jak se všichni změnili!

Když Američanka Tiffany Wongová porodila své první dítě, s manželem pro ni nastalo nejkrásnější období v životě. Novorozená holčička se ihned stala středobodem zájmu nejen celé rodiny, ale i zvířat.

Wongovi mají jednu kočku a jednoho psa. Obě zvířata jsou rodinně naprosto oddaná a miminko přijala neskutečně mile. Pejsek se prý i často k holčičce tulil a stejně tak to dělala i kočička.

Když jednoho dne přišla paní Wongová domů, v obývacím pokoji se jí naskytl krásný pohled. Na gauči seděl spokojeně její manžel a v rukou kolíbal holčičku. Vedle nich pak ležel v klidu jak pes, tak i číča.

Paní Wongová tento krásný moment vyfotografovala a snímek si nechala zarámovat. Hned na to jí však napadlo, že by z toho mohla být dobrá tradice. Po dobu 10 let proto svou rodinu a zvířata fotografovala v úplně stejné pozici. Vynechala pouze tři roky.

Na sedmi snímcích proto nyní můžeme vidět jak se malé miminko proměnilo v desetiletou slečnu, tatínkovi přibylo pár vrásek, z chlupatého štěněte se stal velký pes a šedivá kočička přibrala pár kil navíc. ?

 

Zdroj: Boredpanda

Články, které by tě mohly zajímat