Právě vysíláme

Žena měla na svém pozemku 64 mrtvých koček

23. dubna 2019 18:00
Žena měla na svém pozemku 64 mrtvých koček

Vyšetřovatelé našli Američance Caycee Bregel na pozemku celkem 64 mrtvých koček, 43 živých koček, 5 psů a jedno prase. Mladá dívka se před soudem přiznala k týrání zvířat – ten jí následně udělil tvrdý trest.

Děsivý případ

Caycee Bregel v oficiálních spisech tvrdila, že ve svém domě nedaleko Minnesoty vede středisko na pomoc opuštěných domácích zvířat. Mladá Američanka se spojila s neziskovou organizací Animal Humane Society, která na její adresu převážela přes 100 opuštěných koček mezi červnem roku 2017 a únorem roku 2018.

Skutečný stav podmínek v domově Caycee Bregel byl bohužel přesným opakem toho, co bylo ve spisech uvedeno. Když organizace Animal Humane Society začala vyšetřovat, jak Caycee Bregel u sebe chová malé kočky, přišla k hrůzostrašnému závěru: Kočky byly podvyživené a zanedbané. Většina jich v „péči“ mladé Američanky tragicky zahynula.

Tvrdý trest

Caycee Bregel se přiznala k týrání zvířat a k zanedbání péče o domácí zvířata. Američanka dostala dvouletý podmínečný trest s 200 hodinami veřejně prospěšných prací. Bregel se bude rovněž muset podrobit psychologického testu a nebude moci nikdy vlastnit domácí zvířata.

Zdroj: Independent, Shutterstock, Fox News

Články, které by tě mohly zajímat