Právě vysíláme

Žena nestihla v McDonaldu snídani, zavolala na zaměstnance policii

28. ledna 2021 12:10
Žena nestihla v McDonaldu snídani, zavolala na zaměstnance policii

K unikátní situaci došlo ve Velké Británii. Žena vyrazila na svou oblíbenou snídani do McDonaldu, jenže nestihla přijet včas. Zaměstnanci jí i přes přemlouvání odmítli snídani vydat, a tak na ně zavolala policii.

Snídaně se v britském McDonald’s podávají do 11:00 hodin, i přesto ji však někteří lidé nestíhají. O pár minut utekla i obyvatelce Mid Sussexu, která přijela později, než původně plánovala, a před prodejnou rychlého občerstvení navíc byla dlouhá fronta. Na řadu se dostala pár minut po jedenácté a neskutečně ji rozzuřilo, že jí zaměstnanci odmítli snídani objednat.

Žena tak neváhala a zavolala policii. „Telefonát od naštvané ženy jsme obdrželi v 11:30 s tím, že čekala v drive-thru a než se dostala k okýnku, u kterého se objednává jídlo, přestali zaměstnanci snídani podávat. Paní jsme vysvětlili, kvůli čemu může volat policii,“ uvedl inspektor Darren Taylor.

Pokutu žena žádnou nedostala. Zatímco velká většina lidí v komentářích sympatizuje s policií, najdou se i takoví, kteří naopak s obyvatelkou Mid Sussexu soucítí. Uvádějí, že nebylo tak pozdě po jedenácté dopoledne a zaměstnanci jí tak snídani mohli poskytnout.

Zdroj: FoxNews, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat