Právě vysíláme

Žena podstoupila proměnu v muže. Dnes toho lituje a touží být opět ženou

30. srpna 2022 15:23
Žena podstoupila proměnu v muže. Dnes toho lituje a touží být opět ženou

Žijeme v roce 2022 a na změně pohlaví už není v dnešní společnosti nic divného. I šestadvacetiletá Amber chtěla být muže. Po operaci si ovšem ve rozmyslela a chce být zpět ženou.

Britka Amber Faee se v ženském těle necítila vůbec dobře a toužila po tom, stát se mužem. Přes dva roky proto absolvovala konzultace s psychology a lékaři jí aplikovali mužské hormony a odstranění poprsí. Za tři roky tedy ženě narostly vousy, ochlupení a zmizela ňadra. V plánu byla i operace intimních partiií. K té ovšem nakonec vůbec nedošlo.

U Amber se začaly za krátkou dobu objevovat psychické problémy a žena si uvědomila, že jako muž není vůbec šťastná. Přestala proto brát mužské hormony a opět chce být plnohodnotnou ženou. „Čekala mě i operace intimních partií. K tomu ale nedošlo, cítila jsem, že to není dobře,“ řekla. O svých problémech se pak dlouhou dobu bála mluvit a domnívala se, že společnost její pocity nepochopí. Když však na internetu našla zkušenosti lidí s podobným příběhem, rozhodla se o svém životě mluvit veřejně.

Amber jako muž

 

Články, které by tě mohly zajímat