Právě vysíláme

Žena porodila vlastní vnučku pro homosexuálního syna. Neuvěříte, v kolika letech!

3. dubna 2019 14:10
Žena porodila vlastní vnučku pro homosexuálního syna. Neuvěříte, v kolika letech!

Američan Matthew Eledge žije už několik let se svým manželem Elliotem Doughertym. A ačkoliv je jejich manželství šťastné, zamilovanému páru chybělo k naprosté spokojenosti jediné – dítě!

Ačkoliv je ve Spojených státech adopce dětí homosexuálním párům povolena, dvojice mohou čekat na miminko dost dlouhou dobu. Matka Matthewa se proto svému synovi ochotně nabídla, že mu dítě odnosí a poslouží tak jako náhradní rodička.

61letá Cecile Reynek Eledge proto ve svém vysokém věku podstoupila umělé oplodnění, které ovšem proběhlo velmi neobvykle. Do celého procesu se totiž zapojila i Eliotova sestra Lea, jenž matce darovala svá vajíčka.

Umělé oplodnění proběhlo v pořádku a Cecile opravdu otěhotněla. Po devíti měsících pak porodila krásnou a zdravou holčičku, kterou její tátové pojmenovali Uma. Celým jménem Uma Louise Dougherty-Eledgeová přišla na svět přirozenou cestou a vážila 2637 gramů. U porodu byli přítomni i oba novopečení otcové, kteří jsou teď Cecile neskutečně vděční. „Jsme nesmírně nadšení, že máme v rodině ženy, které byly ochotné to pro nás udělat. Když se Uma narodila, místnost byla naplněna ohromnou láskou. Téměř každý byl v slzách,“ řekl pár pro CNN s tím, že si rodičovství neskutečně užívá.

 

 

Zdroj: Facebook, CNN

Články, které by tě mohly zajímat