Právě vysíláme

Žena předstírala, že má rakovinu. Lidé jí poslali statisíce korun!

12. listopadu 2019 16:10
Žena předstírala, že má rakovinu. Lidé jí poslali statisíce korun!

Některým lidem morálka opravdu nic neříká a mají žaludek na to, provést něco naprosto šíleného. Žena jménem Jessica Smith je usvědčená podvodnice, jenž se dopustila něčeho naprosto příšerného.

Jessica je patologická lhářka a prakticky celý její život je jedna velká lež. Žena se navíc nebojí podvádět a ani připravit lidi o peníze. Jednoho dne si Jessica vymyslela, že trpí rakovinou tlustého střeva a založila si stránku na Facebooku, kde od lidí škemrala peníze. Na sociálních sítích poté tvrdila, že kvůli nemoci nemůže chodit do práce, musí živit své dvě děti, a navíc platit léčbu. Na Facebook poté Jessica umístila i fotografii s oholenou hlavou a zbytky vlasy.

Lživému příběhu samozřejmě uvěřilo spoustu lidí a Jessica vybrala přes 230 tisíc korun. Jednoho dne však pro ni spadla klec a její kamarád ji nahlásil na policii s tím, že si onemocnění rakovinou sama vymyslela. Policisté proto zahájili vyšetřování a o měsíc později jim manžel Jessicy potvrdil, že skutečně nemocná není. Později se navíc zjistilo, že žena lže lidem prakticky pravidelně a v práci si i vzala několika měsíční volno s tím, že jí umřel otec. Ve skutečnosti je však její tatínek naprosto zdravý.

 

Zdroj: CNN

Články, které by tě mohly zajímat