Právě vysíláme

Žena se soudí s fastfoodem poté, co se nakazila parazitem z jejich syrového masa

19. července 2019 16:10
Žena se soudí s fastfoodem poté, co se nakazila parazitem z jejich syrového masa

Alyssa Lee, 25, má za sebou příhodu, která ji od dalšího stravování se v řetězcích rychlého občerstvení nejspíš do konce života odradí. A vás možná také.

Matka dvouletého syna si zašla na rychlý oběd do restaurace KFC nedaleko města Townsville ve Velké Británii. Objednala si smažené kuřecí kousky a dva snědla. Když kousla do třetího, zjistila, že něco není v pořádku. Maso se zdálo být nedodělané. Alyssa kus stehna rozpůlila a skutečně. Z toho, co uviděla, se jí udělalo špatně.

Manažer restaurace s ní vyplnil formulář stížnosti a nabídl ji vrácení peněz, které Alyssa přijala. Jenže tím celá věc bohužel neskončila.

Otrava jídlem a střevní parazit

Alysse se doma udělalo velmi zle. Dvakrát za ní musel přijet lékař, protože ona sama nebyla schopná opustit dům. „Buď jsem měla hlavu v záchodové míse, nebo jsem ležela jak mrtvola v posteli,“ popisuje vývoj dalších událostí Alyssa. Nakonec se ale návštěvě lékaře nevyhnula, protože příznaky její choroby se zhoršovaly.

Byla diagnostikována se střevní nákazou virem sapa, virem noro, otravou jídla a navíc lékaři v jejím těle zjistili i přítomnost střevního parazita Giardia Instestanils.

 „Bylo mi zle celé čtyři týdny,“ vzpomíná na nejhorší období svého života Alyssa. „A ještě i dnes dostávám záchvaty zvracení – tři měsíce po tom. Chci varovat co nejvíce lidí, aby nemuseli zažít to, čím jsem si musela projít já,“ uzavírá.

Zdroj: www.dailymail.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat