Právě vysíláme

Žena si začala vydělávat prodejem vlastního mateřského mléka. Na kolik si přišla peněz?

20. října 2020 14:10
Žena si začala vydělávat prodejem vlastního mateřského mléka. Na kolik si přišla peněz?

Nežijeme v lehké době a řada lidí se dostává do velkých finančních problémů. Řada z nich proto přichází s různými nápady, jak si vydělat. A občas jsou to vážně tak trochu bizáry!

Julie DennisFloridy se před časem dostala do finanční tísně, a proto přišla s velmi nevšedním nápadem, jak přijít k penězům. Jelikož se před časem stala náhradní matkou, rozhodla se zužitkovat své mateřské mléko, kterým nemá koho nakrmit a prodávat ho na internetu.

Bývalá učitelka ze základní školy prodává mléko převážně maminkám, kterým rovněž dítě porodila náhradní matka. Svůj ojedinělý byznys pak bere jako práci na plný úvazek a tvrdí, že za půl roku se jí podařilo vydělat půl milionu korun.

Julie se za své podnikání stala terčem negativních komentářů od některých lidí, kteří se ptají, proč by měla vydělávat peníze z něčeho, co je zdarma. Žena však kritiku odmítá a tvrdí, že prodej i odsání mateřského mléka je velmi náročný a jí zabírá mnoho času. „Denně trávím hodiny připojená k odsávací pumpě, což je čas, který trávím sama, mimo moji rodinu. Mezi každým použitím musím navíc pokaždé pumpu vyčistit, poté mléko zabalit a skladovat ve vhodných podmínkách,“ obhajuje svou práci.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat