Právě vysíláme

Ženě se nelíbilo, že manžel chodí často do hospody. Postavila proto vlastní doma na zahradě!

8. prosince 2019 14:10
Ženě se nelíbilo, že manžel chodí často do hospody. Postavila proto vlastní doma na zahradě!

Některé ženy mají velký problém s tím, když jejich partneři chodí až příliš často do hospody a neví, jak tento „problém“ vyřešit. Nyní se však všechny zoufalé manželky mohou inspirovat u ženy, jejíž manžel rovněž chodil každý den na pivo a ona přišla s dokonalým nápadem!

Jayne Tapper je 48letá žena v domácnosti, jejíž manžel chodil až příliš často do hospody a večer byl doma velmi málo. A protože Jayne moc dobře věděla, že manžela od piva a posezení s kamarády zkrátka nikdy neodradí, přišla s vlastním a velmi důvtipným nápadem – na zahradě domu si založila vlastní hospodu a nazvala ji Doghouse Inn!

Hospoda vznikla ze starého zahradního domu a s její výstavbou pomáhal nakonec i Jaynin manžel. Mnoho věcí si manželé sehnali z druhé ruky, a nejdražší prý bylo zateplování. Do přestavby pak celkově investovali v přepočtu několik desítek tisíc korun.

Unikátní hospoda sice není pochopitelně otevřená pro veřejnost, ale chodí do ní několik rodinným přátel. A ačkoliv i v ní je Jaynin muž Paul velmi často, velmi rychle je i doma a Jayne si pro něj může do hospody kdykoliv rychle přijít. ?

 

 

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat