Právě vysíláme

Ženě ukradli plyšáka s hlasem zesnulé maminky! RYAN REYNOLDS za něj nabídl tučnou odměnu

2. srpna 2020 9:10
Ženě ukradli plyšáka s hlasem zesnulé maminky! RYAN REYNOLDS za něj nabídl tučnou odměnu

Žena jménem Mara Soriano sdílela na Twitteru příběh, který jasně dokazuje, že herec Ryan Reynolds je zkrátka frajer!

Mara a její snoubenec se stěhovali do nového domu v kanadském Vancouveru a při všem tom zmatku ji někdo odcizil krabici s medvídkem, jenž je pro ženu velmi důležitý. V mluvícím plyšákovi byl totiž nahrán hlas její zesnulé maminky, která umřela na rakovinu. „Méďa byl mojí poslední vzpomínkou na maminku, kdy mluvila normálním hlasem. Když šla do nemocnice, její hlas se změnil, zeslábl, už jsem ho nepoznávala. Úplně mě to sebralo. Ten medvěd je vzpomínkou na domov. Obsahuje zprávu ve filipínštině. Říká miluji tě, ale v mém rodném jazyce, je tedy velmi unikátní. Opravdu chci jenom najít svého medvěda. To je to jediné, co mě zajímá,“ napsala pak žena na Twitter s prosbou, že kdyby náhodou někdo medvídka našel a vrátil ho zpět, byla by mu velmi vděčná.

Příspěvku nešťastné Mary si všiml i herec Ryan Reynolds, kterého status velmi dojal. Ihned se proto nabídl, že zaplatí 5000 dolarů tomu, kdo medvídka vrátí majitelce. „Nebudu se na nic ptát. Myslím, že všichni potřebujeme, aby se méďa vrátil domů,“ vzkázal představitel Deadpoola u přesdíleného postu.

Protože tento příběh sklidil na sociálních sítích velkou odezvu, medvídka se nakonec opravdu podařilo najít. Šťastná Mara pak na Twitteru sdílela zprávu, ve které všem děkuje za pomoc. Radost z nalezení plyšáka pak vyjádřil i samotný Reynolds, který napsal, že Vancouver je opravdu skvělý!

 

 

Zdroj: Twitter, BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat