Právě vysíláme

Ženu rozzuřila profesionální fotografka. Na snímcích s jejím snoubencem oběma ubrala mnoho kil!

20. ledna 2018 16:10
Ženu rozzuřila profesionální fotografka. Na snímcích s jejím snoubencem oběma ubrala mnoho kil!

Když si Katie Liepoldová objednala na focení se svým snoubencem profesionální fotografku, spoléhala se, že snímky budou pěkné a kvalitní. To, co jí ovšem žena přinesla jako výsledek, ji velmi rozzuřilo a ponížilo.

Focení probíhalo přesně tak, jak si Katie představovala. Fotografka vybrala skvělé lokace a všichni se při tvorbě snímků smáli a společně žertovali. Když však Katie obdržela výsledné fotografie, nevěřila vlastním očím. Na jedné ze společných fotek budoucích manželů je jasně vidět, že fotografka pomocí photoshopu ubrala plnoštíhlému páru mnoho kil.

Tohle Katie vážně rozzuřilo. O něco takového totiž absolutně nežádala. Když ponížená blondýnka fotografku zkontaktovala, bylo jí řečeno, že pokud se jí snímky nezamlouvají, mohou zrušit smlouvu a ona jí vrátí část peněz. Tak se také později stalo a Katie považovala celou věc za uzavřenou. Fotografku nedocenění její práce však zjevně urazilo a se svou zkušeností s Katie se veřejně svěřila na Facebooku. Pár popisovala jako morbidně obézní jedince, se kterými bylo velmi obtížné spolupracovat.
„Je těžké vytvořit krásnou fotku, když dva lidé nejsou ani schopni dát hlavy k sobě,“ napsala dotčená fotografka.

Co myslíte, byla v právu?

25 věcí, které žádná žena nikdy neřekne

Články, které by tě mohly zajímat