Právě vysíláme

Zfalšovala KYLIE JENNER svůj status miliardářky? Ve skutečnosti prý hvězda Instagramu tolik peněz nemá!

1. června 2020 13:10
Zfalšovala KYLIE JENNER svůj status miliardářky? Ve skutečnosti prý hvězda Instagramu tolik peněz nemá!

Úspěšná podnikatelka, influencerka a hvězda reality show Kylie Jenner se sice zajisté topí v penězích, ale není nejmladší miliardářskou světa. Časopis Forbes totiž zjistil, že její společnost Kylie Cosmetics měla mnohem menší obrat, než uváděla v daňových dokumentech.

Samotný časopis Forbes před časem označil Kylie za „nejmladší miliardářku světa“. Nyní však novináři z prestižního magazínu zjistili, že jmění kosmetické společnosti Kylie Cosmetics je ve skutečnosti jiné, než firma uvádí a obratu miliardy dolarů nedosahuje.

Ačkoliv Kylie nafotila pro Forbes speciální titulní stranu a status nejmladší miliardářky si zajisté užívala, nyní dává od celé záležitosti ruce pryč a tvrdí, že o sobě jako o miliardářce nikdy sama nemluvila. O zmíněných falešných dokumentech navíc prý nic neví. „Je to směšné. Nikdy jsem se v tomto směru nijak neangažovala. Nikoho jsem neprosila o to, aby něco takového napsal. Jsem šťastná, mám skvělou rodinu, úžasnou dceru a vše dělám poctivě. Tím bych celou věc uzavřela,“ tvrdí profesionální celebrita, která se ale obálkou Forbesu chlubila na sociálních sítích.

Celá věc se nyní prošetřuje a zástupci kosmetické společnosti budou mít co vysvětlovat. Podání falešných daňových podkladů je totiž považováno za trestný čin a Kylie Jenner by tak v případě dokázání vinny mohlo hrozit až vězení.

 

 

Zdroj: Forbes, People.com

Články, které by tě mohly zajímat