Právě vysíláme

Životní štěstí Rafaela Nadala. Tenistovi se narodil syn

10. října 2022 12:10
Životní štěstí Rafaela Nadala. Tenistovi se narodil syn

Tenista Rafael Nadal se stal tatínkem. Jeho manželka María Perelló mu měla podle španělských médií porodit syna. Po komplikovaném těhotenství tak má dvojice konečně důvod k radosti.

Rafael Nadal a jeho manželka María Perelló jsou rodiče. O víkendu se jim předčasně narodil syn Rafael, podle španělských médií mají být maminka i dítě v pořádku. Těhotenství bylo od začátku rizikové, partnerka tenisty byla po celou dobu pod přísným dohledem lékařů, na jejich doporučení měla údajně v srpnu podstoupit blíže nespecifikovanou operaci.

Právě rizikové těhotenství mělo být také důvodem, proč Nadal před několika týdny předčasně opustil dějiště Laver Cupu. Odhlásil se z něj poté, co odehrál rozlučkový zápas s Rogerem Federerem.

Sám Nadal narození syna doposud nepotvrdil. Své soukromí si tenista velmi střeží, s partnerkou sdílí společné fotografie na sociální sítě jen velmi výjimečně. Těhotenství Perelló potvrdil letos v červnu. „Pokud vše půjde dobře, budu otcem. Nevím, jak to změní můj život, ale neočekávám, že to změní mou profesionální kariéru,“ uvedl.

S pojišťovací agentkou tvoří Nadal pár od roku 2005. Dvojice se zasnoubila před čtyřmi lety, kdy tenistka svou přítelkyni požádal o ruku na romantickém výletě v Říme. Svatba se konala o rok později na severu Mallorcy.

Články, které by tě mohly zajímat