Právě vysíláme

Živý KEN hází na ČESKO špínu. Estetická klinika v Praze ho prý zohyzdila!

14. května 2018 14:10
Živý KEN hází na ČESKO špínu. Estetická klinika v Praze ho prý zohyzdila!

Živý Ken Rodrigo Alves přijel do Prahy, aby podstoupil několik plastických operací obličeje. Místo vděku, ale po zákroku začal nadávat a tvrdit, že ho na klinice zohyzdili!

Když Rodrigo do české metropole přijel, rozplýval se nad komfortem, který mu česká estetická klinika Medico Beauty & IVF Clinic poskytla. Pak však náhle otočil a začal si na Instagramu stěžovat, že mu pražští plastičtí chirurgové výrazně obličej poničili.

„Zůstal jsem s bouličkami pod očima kvůli použití nesprávné výplně. Abych to spravil a vypadal zase jako dřív, musím podstoupit dalších několik zákroků,“ napsal rozčílený Rodrigo a opravdu si nebral žádné servítky. „Někteří lidé by se měli vrátit do školy a znovu se naučit dávat injekce. Vypadal jsem opravdu dokonale. Teď mám kolem očí hrudky a zadržuje se mi tam voda. Jsem zničený a naštvaný, protože jsem byl zneužit kvůli propagačním účelům a teď se s tím musím vyrovnat.“

ČTĚTE TAKÉ: Živý Ken si myslí, že je hvězda. Chlubí se falešnými břišáky i nastřelenými vlasy

Český model Robert Paulat, který Rodrigovi zákroky domlouval, tvrdí, že vše je jen nafouknutá bublina. Pro web Expres.cz řekl, že Rodrigo byl po operaci velmi spokojený. „Měl sice otoky, ale to je normální. Když mu to paní doktorka vysvětlila, uklidnil se a svou stížnost z Instagramu smazal,“ prozradil s tím, že za komplikace si Ken může sám, jelikož požadoval více nití.

 

Zdroj: DailyMail, Expres.cz

Káčin zápisník: 5 zásad slušné dívky, které letí oknem s příchodem jara

Články, které by tě mohly zajímat