Právě vysíláme

Zloděj chtěl okrást 82letou ženu, bývalou kulturistku. Dostal od ní pořádnou nakládačku!

28. listopadu 2019 12:10
Zloděj chtěl okrást 82letou ženu, bývalou kulturistku. Dostal od ní pořádnou nakládačku!

Neznámý zloděj se rozhodl vyloupit dům a vsadit na nemohoucnost a naivitu staré babičky, která tu žila. Tentokrát si ale vybral vážně špatně a místo zpeněžení lupu skončil v nemocnici.

Ženě jménem Willie Murphy je 82 let, ale podceňovat ji vzhledem k jejímu věku skutečně nelze. Jedná se totiž o oceněnou kulturistku, jenž je stále v neuvěřitelné formě. V roce 2014 například získala první místo ve své kategorii na Mistrovství světa World Powerlifting Federation. Když se jí tedy jednoho dne pokusil oloupit zloděj, nedopadlo to s ním vůbec dobře.

Zloděj nejdříve pokoušel Willie obalamutit tím, že předstíral zranění, aby ho žena pustila do domu. Willie mu však na jeho trik neskočila a poslala ho pryč. Zadlouho uslyšela ránu a zjistila, že muž rozbil dveře a do domu se opravdu vloupal. Ani to ale Willie nevyděsilo.

Statečná žena se rozhodla zloději postavit. Nejdříve o něj prý rozbila židli, posléze mu do obličeje vylila šampón a nakonec ještě vzala do rukou koště a muže jím pořádně přetáhla. Nakonec zavolala záchranku, která zmláceného zloděje odvezla do nemocnice. Krást se zkrátka nevyplácí.

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat