Právě vysíláme

Známý český DJ podlehl rakovině, bylo mu 36 let

24. února 2021 12:32
Známý český DJ podlehl rakovině, bylo mu 36 let

Ve svých 36 letech zemřel známý český DJ Tomáš Malina vystupující pod přezdívkou Thomas Coastline. Bojoval s rakovinou tlustého střeva.

Thomas Coastline patřil mezi nejznámější české DJe. Jako producent se věnoval především elektronické taneční hudbě, v březnu měl vystoupit na turné Paula van Dyka. Za sebou měl také akce Transmission, která patří mezi špičku indoor eventů podobného typu. Na domácí scéně se proslavil především remixem singlu Samotná projektu Infinity.

„Pořád jsem doufal, že to zvládneš, Tomáši. Tohle není fér. Děkuju za vše! Budeš tady moc chybět,“ rozloučil se s kamarádem na sociálních sítích Michael Burian.

Lítost vyjádřili i další jeho spolupracovníci. „Tohle je mi moc líto. Respektoval jsem ho nejen jako hudebníka, kterej byl velkým bojovníkem, a i přes všechny životní neduhy zůstával pozitivní a usměvavý,“ napsal Ondřej Beránek, který s Malinou natáčel dokument pro Českou televizi. Na obrazovky měl vstoupit příští měsíc.

„Rád jsem s tebou Tome hrával a byl si pro mě hnací motor, abych byl lepší! Děkuji Ti, že si mi hrál na narozeninách – navždy budeš číslo 1,“ rozloučil se s kamarádem DJ Zdeněk Beck.

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat