Právě vysíláme

Známý influencer ADAM KAJUMI měl autonehodu. Odnesl to jeho luxusní Mustang!

16. května 2019 9:10
Známý influencer ADAM KAJUMI měl autonehodu. Odnesl to jeho luxusní Mustang!

Známý influencer a idol českých děvčat školou povinných měl autonehodu. Adam Kajumi se v Praze střetl s autobusem a naboural luxusní Mustang.

Adam je skoro dvacetiletý influencer, který má na aplikaci TikTok přes půl milionu sledujících. A i když je dost možná přeborník na používání sociálních sítí, na silnici právě utrpěl nemilou nehodu.

Influencer se v Praze střetl s autobusem a jeho auto nedopadlo vůbec dobře. Samotnému Adamovi a jeho spolujezdci se ale naštěstí nic vážného nestalo, a tak může mladý youtuber plakat pouze nad tím, že si nějakou dobu ve své luxusní káře nezajezdí.

Ačkoliv se neví, kdo bouračku zavinil, Adam tvrdí, že na vinně je řidič autobusu. „Dostal jsem dobrý deal a před týdnem jsem si toto auto dovezl do České republiky. Ještě ho nemám na českých značkách a možná tam už ani nebude, kvůli pánovi v tom autobusu,“ řekl Kajumi v Insta Stories a ukázal fanouškům záběry přímo z místa nehody. „Dneska asi nebudu pozitivní. Netuším, co na tom najít pozitivního, doufám, že pozitivní na tom bude to, že ten pán přijde o papíry,“ řekl a později zveřejnil snímek, jak jeho vysněné auto nakládá odtahová služba.

To, že někdy to na silnici prostě nevyjde a stane se nehoda, se prostě stává. Co ovšem říkáte na to, že Adam si celou situaci zdokumentoval na Instagram?

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat