Právě vysíláme

Známý rapper přiznal, že je gay!

1. července 2019 14:10
Známý rapper přiznal, že je gay!

Atlantský rapper Lil Nas X se přiznal k homosexualitě. Autor úspěšného hitu Old Town Road zprávu uvedl na Twitteru poté, co vystoupil po boku zpěvačky Miley Cyrus na festivalu Glastonbury.

Dojemný moment

Dvacetiletý rapper Lil Nas X (jenž se ve skutečnosti jmenuje Montero Lamar Hill) se k obrovské novince přiznal na Twitteru. Rodák z Atlanty na sociální síti nejprve uvedl vzkaz, kde svým fanouškům řekl: „Někteří z vás to ví, některé z vás to nebude zajímat a někteří z vás mě přestanou sledovat, ale než skončí měsíc chci, abyste si pečlivě poslechli (písničku) c7osure.“

Rapper následně zveřejnil úryvek z již zmíněné skladby, v které zpívá o identitě. Tehdy se začaly rojit spekulace, že se rapper tímto způsobem přiznává k homosexualitě. Lil Nas X tyto domněnky potvrdil dalším vzkazem:

Text v překladu zní:
„Fakt jsem si myslel, že je to jasné.“

Rapper sklidil od fanoušků několik pochval za svoji odvahu. Snad se mu ulevilo!

Úspěšný hudebník

Lil Nas X se poprvé dostal do povědomí v prosinci loňského roku, kdy po boku Billyho Ray Cyruse (otce zpěvaček Miley a Noah Cyrus) vydal singl Old Town Road. Písnička smíchala hudební žánry country a hip-hop a stala se obrovským hitem, zejména ve Spojených státech. Lil Nas X se tak stal jedním z nejpopulárnějších rapperů na YouTube. Poslechněte si jeho největší hit Old Town Road níže. Co mu říkáte?

Zdroj: RollingStone, Pride, Instagram, YouTube, Twitter, Billboard

Články, které by tě mohly zajímat