Právě vysíláme

Zorka Hejdová má miminko. Jak porod prožíval manžel Míra?

10. dubna 2021 14:10
Zorka Hejdová má miminko. Jak porod prožíval manžel Míra?

Zorka Hejdová a její manžel Míra jsou novopečenými rodiči a mají krásného chlapečka Nikolase. Jak probíhal porod a jak ho prožíval tatínek? S tím se Míra Hejda svěřil na Instagramu.

Moderátor se rozhodl své pocity ze Zorčina porodu zaznamenat na Insta Stories a den, kdy jeho žena rodila, pečlivě zdokumentoval. „Jedu do porodnice, říkal jsem, že si nahraji svoje emoce, protože jsem toho plný, zároveň nevím, co čekat, člověk si řekne, aha, no jo, tak my asi fakt rodíme, respektive Zorka. Jsem rád, že už jsem automaticky dostal takové to pomnožování vět, jakože MY rodíme a MY máme, to jsem vždy říkal, že mě mine, ale neminulo. Zorka je v porodnici, je v pohodě, všechno je řízené, vše je na termín, ale je to tady, držte nám palce,“ řekl na videu natěšený budoucí tatínek a zároveň vyvrátil mýty o tom, že porod probíhá hned potom, co ženě praskne plodová voda: „My jsme to měli úplně v klídku, až vlastně neuvěřitelně. Jeli jsme prostě na kontrolu a Zorce řekli: tak rodíte. Já jsem mezitím čekal v autě a Zorka mi napsala: hele tak rodíme. Pan doktor mi řekl, skočte si na jídlo, to je v pohodě, máte tak hoďku času ještě. Tak jsem jel pro nějaké jídlo, i pro Zorku, a je to tady. No, možná teda za pět hodin nebo za deset, vím já, ale je to tady,“ uvedl a dodal, že skutečnost je taková, že porod může trvat i dlouhé hodiny. A stejně tak to bylo i u Zorky.

Oblíbený moderátor nechyběl ani přímo u porodu a podpora ženy pro něj byla samozřejmostí. „Kde jinde bych měl v tu chvíli být? Dokážu pochopit, že tam muže nechce žena, protože to mají nastavené jinak, ale chlap tam je důležitý, jak pro ženu, tak pro sebe a společné dítě,“ napsal.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat